Hoppa till innehåll

Välkommen till vår uppdaterade webbplats! Vi fyller på med innehåll allt eftersom.

left gradient right gradient

Justice

Chapter Seven-hingst med seger på rekordet 1.08,6

Hingstbild Justice

Äntligen en Chapter Seven-hingst!

Chapter Seven har varit championhingst i USA både 2021 och 2022, i år står kampen mellan honom och sonen Walner. Den sistnämnde har tagit USA med storm och Chapter Seven-hingstar är både högvilt och svårfångat. I Sverige har Fourth Dimension gjort succé och Justice blir den andre Chapter Seven-sonen att stallas upp i Sverige!

Talang som radade segrar

Justice debuterade för Åke Svantsted redan i juni som tvååring med seger på 800-metersbanan Yonkers på 1.13,2 där han visade upp sin bländande teknik. Det följdes av ytterligare tre segrar i New York Sire Stakes under året. 

Besegrade Hambo-vinnaren

Justice klev fram som en av kullens främsta som treåring där han vann Empire Breeders Classic och där besegrade Hambo-vinnaren Cool Papa Bell, rekordet 1.08,6 noterades vid triumfen Bluegrass Series. Där emellan vann Justice försök i Yonkers Trot och var tvåa i Dexter Cup.

Eftertraktad champion

Chapter Seven har varit championhingst i USA de två senaste åren och hans förmåga att lämna superstjärnor är makalös. Årets Derbyvinnare Joviality, mångmiljonärer (i dollar) som Atlanta och Gimpanzee, avelsfenomenet Walner och topphästen Ahundredollarbill är bara några exempel.

Högaktuellt möderne!

Mamma Religulous tog själv 1.11-rekord och var miljonärska, bland annat genom seger i Lady Suffolk. Förutom Justice har hon även lämnat dubbelmiljonären Apostles Creed, 1.11-travaren Legal Scholar och ytterligare två med rekord 1.12,7 eller bättre. Religulous är syster med kulltoppen Kathy Parker $374.768 dollar, men även miljonärerna Blomkvist, Yankee Gospel och Masculine Hill. Mödernet är Crown Dreams, mamma till topphingsten Victory Dream, men från samma familj kommer Dream Vacation, Wild Honey och årets Stosprintervinnare Julia Sisu!

Fenomenalt på båda sidor i stamträdet

Justice är en ung Chapter Seven-son med egna prestationer, 1.08-rekord och ett möderne som producerat framgångsrika avelshingstar!

© Copyright 2024 Broline International AB
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.